Ontspanning en omgeving

Brasserie St. Andrews ligt in een bijzondere omgeving temidden van een prachtig natuurgebied en dicht bij de historische stad Roermond.

Nationaal Park ‘De Meinweg’

Natuurgebied ‘De Meinweg’ heeft een bijzondere landschappelijke gesteldheid en een net zo bijzonder planten- en dierenleven. In het bezoekerscentrum van de Meinweg "De Boshut" kunt u terecht voor informatie en kaarten en tevens is dit een brasserie. Adres: Brasserie & Bezoekerscentrum De Boshut, Meinweg 2, Herkenbosch. www.deboshut.nl

Roerdalen in het Roerdal

Herkenbosch ligt in de gemeente Roerdalen. Deze gemeente bestaat uit de kernen Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, St. Odiliënberg en Vlodrop. Deze dorpen kenmerken zich door een rijke historie, met mooie kerken en cultuurhistorisch interessante gebouwen. Het Roerdal is een gebied dat gedomineerd wordt door de rivier de Roer. Het gebied wordt gevormd door een fraai glooiend landschap met akkers, weilanden, kleine bossen en houtwallen.

Roermond

Roermond heeft veel te bieden op het gebied van cultuurhistorie en winkelmogelijkheden. Het is een sfeervolle stad met een unieke ligging aan de Maasplassen.
De stad heeft een beschermd stadsgezicht en is rijk aan monumenten. De binnenstad herbergt een schat aan historische bouwwerken zoals kerken en oude handelshuizen. In de historische stadskern is een grote diversiteit aan winkels, mooie pleinen vele gezellige terrasjes en restaurants.

Designer Outlet

Met het Designer Outlet is het winkelaanbod van Roermond enorm uitgebreid. Designer Outlet Roermond is winkelstad op zich met meer dan 150 winkels en 200 designermerken tegen kortingen die oplopen tot 70%. Van exclusieve modemerken zoals Prada, Gucci, Armani en Burberry tot en met sportmerken zoals Puma, Nike en Adidas en meer gangbare merken zoals Scotch & Soda, Diesel en Ralph Lauren. Het Outlet center ligt op slechts 3 minuten lopen vanaf het centrum van de stad en biedt behalve winkels ook een kinderspeeltuin en vele restaurants. In het bijzonder raden wij zusterrestaurant Staccato aan voor een heerlijk Italiaans broodje, een verse pasta of een goede kop koffie tijdens het winkelen.