Golfclinics

U kunt uw bijeenkomst verrijken met een Golfclinic. Heerlijk buiten samen een bal slaan, als afsluiting van uw bijeenkomst of tussendoor. Overigens zijn Golfclinics niet alleen in een zakelijk gezelschap een aanrader, ook voor vrienden- of familiebijeenkomst is dit een geslaagde activiteit.

De inhoud van een golfclinic

Voor de beginners in de golfsport kan ook een golfclinic georganiseerd worden. Onder leiding van professionals worden de deelnemers de basisbeginselen van het golfspel bijgebracht. De clinic begint met een korte demonstratie. Per professional worden hierna groepen gevormd van ongeveer 10 personen die les krijgen in de verschillende slagen van het golfen: “putten”, “shippen”, en “full swing”. Het maximale aantal deelnemers per professional is 12. De clinic kan worden voorzien van een wedstrijdelement.

Een voorbeeld van een clinic programma

Een golfclinic wordt naar uw wens samengesteld en in uw dagprogramma geïntegreerd. Een dag vullen met een clinic, als teambuilding of familiedag is ook heel goed mogelijk en een aanrader!

10.00 u.              : Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
11.00 – 13.00 u. : Deel 1 van de clinic / algemene instructie
13.00 – 14.00 u. : Lunch
14.00 – 16.00 u. : Deel 2 van de clinic / instructie + wedstrijdelement
16.00 – 17.00 u. : Borrel
17.00 u. :              Diner in Golfrestaurant St. Andrews

De kosten van een golfclinic

De tarieven zijn inclusief de huur van de clubs, ballen, oefenaccommodatie en de begeleiding van de professionals. Actuele clinictarieven zijn op te vragen bij Golfbaan De Herkenbosche (0475-529529).

Reserveren / verdere informatie

Mocht u afspraken willen maken of nog vragen hebben over de golfclinic, neemt u dan vrijblijvend contact op met de afdeling Sales & Events, tel. 0475 – 529521.