Golfarrangementen

Brasserie St. Andrews werkt nauw samen met Boshotel Vlodrop, Landgoed Kasteel Daelenbroeck en Wellness Center Vita Allegra. Samen vormen wij een combinatie die u zeer compleet van dienst kan zijn. We zijn in staat om al deze faciliteiten eenvoudig met elkaar te combineren omdat de locaties allemaal in een straal van slechts een paar kilometer liggen.

Wilt u meerdaags genieten op de Golfbaan of in de omgeving? Een overnachting in Boshotel Vlodrop of Kasteel Daelenbroeck biedt u luxe en comfort. U kunt hier genieten van natuur en rust want net als St. Andrews liggen deze hotels in het prachtige Roerdal met Nationaal Park “De Meinweg”. Er zijn ook combinaties mogelijk met Wellness Center Vita Allegra. Zo kunt u genieten van onze culinaire kwaliteiten, Golfen én wellness. Dit is ook ideaal voor stellen of groepen met golfers en niet-golfers. Terwijl u een balletje slaat kan uw gezelschap ontspannen in het Wellness Center.

We hebben een aantal mooie arrangementen voor u samengesteld. Er bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om zelf een verblijf samen te stellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Lees meer over de golfarrangementen met Kasteel Daelenbroeck

Lees meer over de golfarrangementen met Boshotel Vlodrop